O NAMA

Firma Master Vision je firma koju su 2015 godine osnovali entuzijasta iz računovodstvene, pravne i marketinške oblasti.

Cilj kompanije jeste pružiti klijentima najkvalitetnije usluge iz gore pomenutih oblasti, a u skladu sa aktuelnim trendovima.

Da bi naši klijenti bili zadovoljni mlad i energičan tim firme Master Vision ima odgovor na sve potrebe i probleme u vašem poslovanju. Zadovoljan klijent je glavni cilj našeg poslovanja.

Težimo da stalno poboljšavamo kvalitet naših usluga. U skladu sa tim stalno osluškujemo potrebe naših klijenata i vršimo pravovremeno usavršavanje našeg računovodstvenog, pravnog i marketinškog djelovanja.

Naša računovodstvena agencija nudi novinu kada je riječ o računovodstvenim uslugama. Riječ je o računovodstvenom softveru koji je osmislio naš računovodstveni i programerski tim. Cilj ovog softvera je da se pomogne našim klijentima kako bi im omogućili što lakše praćenje njihovog svakodnevnog poslovanja. Softverski paket mozete uzeti u računovodstvenom paketu koji vam nudimo ili pak odvojeno. Na zahtjev klijenta računovodstvo možemo voditi i u softveru kojeg klijent odabere.

Osim računovodstvenih usluga naša kompanija se bavi i drugim djelatnostima. Ukoliko trebate pravne ili marketinške usluge firma Master Vision je idealno mjesto za Vas.

Vi nama povjerenje mi vama zadovoljstvo i uspjeh. Postanite još jedan od naših zadovoljnih korisnika!