AGENCIJA ZA RAČUNOVODSTVENE USLUGE

USLUGE

Nudimo odgovor na sve vaše potrebe
Računovodstvo

Ukoliko se odlučite za naše usluge naš tim će Vam pružiti kvalitetno, efikasno i pouzdano vođenje poslovnih knjiga i vrhunsku uslugu iz oblasti knjigovodstva i računovodstva.

Posredovanje u trgovini

Master Vision je kompanija koja nastoji da svojim klijentima obezbjedi dobru poslovnu konekciju u Bosni i Hercegovini i inostranstvu.

Registracija vozila

MasterVision razmišlja o vama, vašem vremenu i vašem autu. Dovoljno je da nas kontaktirate i registracija vašeg vozila će biti završena.

Promocija

Jedna od izdvojenih djelatnosti naše kompanije jeste upravo promocija Vaših proizvoda i brendiranje Vaše firme.

Kontaktirajte nas i započnite uspješno poslovanje već od danas

KONTAKTIRAJTE NAS

O NAMA

Creativity Personality Commitment

Firma Master Vision je firma koju su 2015 godine osnovali entuzijasta iz računovodstvene, pravne i marketinške oblasti. Cilj kompanije jeste pružiti klijentima najkvalitetnije usluge iz gore pomenutih oblasti, a u skladu sa aktuelnim trendovima. Da bi naši klijenti bili zadovoljni mlad i energičan tim firme Master Vision ima odgovor na sve potrebe i probleme u vašem poslovanju. Zadovoljan klijent je glavni cilj našeg poslovanja. Težimo da stalno poboljšavamo kvalitet naših usluga. U skladu sa tim stalno osluškujemo potrebe naših klijenata i vršimo pravovremeno usavršavanje našeg računovodstvenog, pravnog i marketinškog djelovanja. Naša računovodstvena agencija nudi novinu kada je riječ o računovodstvenim uslugama. Riječ je o računovodstvenom softveru koji je osmislio naš računovodstveni i programerski tim. Cilj ovog softvera je da se pomogne našim klijentima kako bi im omogućili što lakše praćenje njihovog svakodnevnog poslovanja. Softverski paket mozete uzeti u računovodstvenom paketu koji vam nudimo ili pak odvojeno. Na zahtjev klijenta računovodstvo možemo voditi i u softveru kojeg klijent odabere. Osim računovodstvenih usluga naša kompanija se bavi i drugim djelatnostima. Ukoliko trebate pravne ili marketinške usluge firma Master Vision je idealno mjesto za Vas. Vi nama povjerenje mi vama zadovoljstvo i uspjeh. Postanite još jedan od naših zadovoljnih korisnika!

  • USLUGA
  • ZADOVOLJSTVO

    We play with numbers.

  • POVJERENJE

    We will never let you down.

  • USPJEH

    We won’t stop until the job is done.

Client Client Client Client Client

NAŠ TIM

Ekspertni tim Vama na usluzi
SENAD DEMIROVIĆ
Sekretar
ARMIN BEČIĆ
Računovodstvo i konsalting
Direktor: Master Vision firmu smo započeli prije svega kako bi usavršili svoje znanje i na taj način pružili Vam najbolju moguću uslugu koju možete naći na tržistu. 24h za Vas… +38761447315
SEAD AHMIĆ
Računovodstvo i konsalting
NIHAD HUSKIĆ
Računovodstvo i konsalting
MUHAMMED KAYA
IT – programer
KEMAL BALIHODZIĆ
Savjetnik za marketing
ESAD ORUČ
Pravni savjetnik
ELVIR ČOLAK
Pravni savjetnik
FUAD KAČAPOR
Pravni savjetnik

DRUGI O NAMA

Poslovni odnos gradimo na prijateljstvu i međusobnom povjerenju

KONTAKTIRAJTE NAS